Driemaal prijs in GP Heiloo

Je kunt met de titel van een verslag de zaken altijd net even mooier weergeven dan ze in werkelijkheid gingen. De drie deelnemende Witte Paarders op zondag 20 maart mochten namelijk allen bij de prijsuitreiking naar voren komen aangezien zij met enige hulp van hun jeugdleider de schaakprijsvraag tot een goed einde hadden gebracht.

De schaakprestaties aan het bord waren wat minder, alleen Teun kwam in groep 5 een stroeve start te boven, wellicht 'geboost' door een patontsnapping in ronde 2. Dat kostte zijn tegenstander op SB-punten uiteindelijk zelfs de tweede prijs want die was met een eindsprint van 4 uit 5 voor Teun!

In groep 4 speelde Marijn weer een paar fraaie aanvalspartijen maar over het algemeen zat het hem niet mee en hij bleef steken op een score van 2 uit 7. Ook voor Sander in groep 9 een in de beginfase van het toernooi door pat verkregen halfje maar helaas kon hij daar maar één overwinning aan toevoegen. In ieder geval weer een wat betere opkomst namens ons dan bij eerdere toernooien en ook in totaliteit was het toernooi goed bezet met een kleine 120 deelnemers.